Mi az a hírkatalógus ?

Az internetes lapok, újságok mostanára jelentős olvasói tábort csábítottak el a hagyományos papír alapú újságoktól. Amíg csak 1-2 ilyen online hírportál létezett, napjában akár többször is végig lehetett látogatni mindet az új hírek után kutatva. Aztán ahogy szaporodtak ezek a lapok, megjelentek a hírgyűjtő oldalak, mint pl.: a hirek.oldal.info oldal, melyek vagy pár alaptéma (gazdaság, bulvár, belföld, stb.) vagy a források (újságok) szerint publikálták a friss híreket. Ezekkel egy darabig megint naprakész maradhatott az olvasó. Mostanára viszont a napi hírek száma elérte azt a kritikus tömeget, amikor egy olyan, újszerű szolgáltatásra van szükség, mint annakidején a startlap volt. Ez nem más, mint a hírkatalógus. Mi folyamatosan figyeljük Ön helyett az olvasók szokásait, érdeklődési köreit, a kereséseket és igyekszünk megkönnyíteni az Ön dolgát abban, hogy egy adott témához kapcsolódó híreket a lehető legrövidebb idő alatt megtalálja. A hírkatalógus lehetőséget biztosít arra is, hogy egy kiválasztott aloldalt elmentsen kedvencei közé, majd azt az oldalt időről időre megnézve minden alkalommal a legfrissebb és legaktuálisabb cikkek, hírek jelennek meg Önnek.

Természetesen minden gondolatát nem találhatjuk ki, így kérjük, írja meg nekünk mely témák érdekelnék Önt, amik itt most nem szerepelnek és igyekszünk mihamarabb felvenni a tartalmi kínálatba.

Téma javaslatait itt teheti meg

Az űrlap kitöltésekor próbálja meg a kulcsszavakat úgy megani, hogy abból számunkra is egyértelmű legyen a kérés tárgya. Segítségét előre is köszönjük!

Vissza a hírkatalógus oldalra...